Utlandsintervju: Giorgio Rambaldi, Italien

[ A+ ] /[ A- ]

gio

Kanske har du funderat på hur innebandyn ser ut utomlands? inte? Hursomhelst så kommer här den första intervjun i Radio Rallarbos internationella satsning. Varannan vecka kommer en intervju med någon utländsk innebandypersonlighet att läggas upp.

Först ut är Giorgio Rambaldi. Han är rejält insyltad i den italienska innebandyn. Han spelar i i klubben Milano Molotovs i Serie A, dömer i samma serie, sitter i förbundets styrelse och ingår i Italienska damlandslagets ledarstab. Han berättar bland annat om innebandyns utveckling i Italien, sina äventyr med landslaget och mycket mycket mer.

Lyssna på intervjun här:
#10 Intervju: Giorgio Rambaldi, Italien

Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


No Trackbacks.