Fin innebandyhelg på Testebo väntar

[ A+ ] /[ A- ]

umeå

I helgen väntar mycket tufft motstånd för damlaget. Det är RIG Umeå och IBF Dalen som kommer att gästa oss på Testebo Arena. Efter förlusten mot Storvreta senast så hoppas vi få se ett mycket hungrig lag i de orangeblå tröjorna. Dessutom spelar herrlaget en viktig toppmatch mot IK Sätra i Division 3 och HJ17 ett tufft bottenmöte mot Furuvik.

Det är alltså en mycket fin helg som väntar på Testebo Arena. Lördagen bjuder på damernas möte med RIG Umeå och HJ17 gästas av Furuvik. Herrarna spelar viktig match i toppen på Division 3 på söndag. Det är IK Sätra som står för motståndet i den matchen.

Hur är då läget i damlaget inför helgens drabbningar? Man har ganska stora skadebekymmer som oroar truppen. Vi vet sen tidigare att Malin Eriksson är borta. Olivia Hillgren har idag rest till Uppsala för att genomgå en magnetröntgen på sitt knä som hon skadade senast mot Storvreta. Dessutom har Elin Ericsson också ådragit sig en skada som gör att hon kommer att missa helgens matcher. 

På grund av skadorna kommer man troligtvis att spela helgens matcher med två backpar, istället för tre, som man vanligtvis gör. Framåt startar man som vanligt på tre kedjor. Däremot har det via trovärdiga källor kommit till vår kännedom att Frida Eriksson kommer att debutera i Division 1. Frida har under säsongen tränat med A-laget regelbundet och spelat en betydande roll i D3:an. Hon leder poängligan i den serien och har gjort hela 25 poäng på 9 matcher. Vi önskar henne lycka till och ser mycket fram emot att se henne i helgen. 

Dessutom kommer dragningen i Strömsbros Jullotteri att ske i den andra periodpausen i damernas match mot IBF Dalen på söndag. Bara det är ju värt att komma för! Vi på RallarboMedia kommer att finnas på plats hela helgen för att dokumentera och rapportera kring dessa matcher. Som tidigare utlovat kommer även  Radio Rallarbos #12:e avsnitt  att släppas under lördagen, det är en utlandsintervju från USA som är väldigt intressant!

Jag hoppas att vi ses på Testebo Arena i helgen! 

 

Helgens hålltider:
Lördag kl15.00: SIF – RIG Umeå (Dam)
Lördag kl17.00: SIF – Furuviks FF (HJ17)
Söndag kl12.15 SIF – IK Sätra (Herr)
Söndag kl15.00 SIF – IBF Dalen (Dam) 

 

/Jimmy Ryström
jimmy.rystrom@rallarbomedia.se

 

 

 

Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


No Trackbacks.