Pelle Alvin inför Strömsbro – Rönnby

[ A+ ] /[ A- ]

ronnbylogga_redigerad-1

I helgen spelar Strömsbro kanske årets match på Testebo när svenska mästarna Rönnby IBK kommer på besök. Matchstart kl 15.00 på Testebo Arena lördag 14:e december. Jag kontaktade Rönnbys tränare Pelle Alvin för att ställa några frågor inför matchen.

Först och främst. Hur känns det att få komma ”hem” och spela i Gästrikland igen?
Det ska bli väldigt roligt att komma hem till Gästrikland. Vi ser fram mot matchen och det är kul att Gästrikland har ett elitlag på gång.

Tomas Eriksson berättade att ni känner varandra sen tidigare. Kan du berätta lite om det?
Tomas har jag haft koll på sedan vi var i GGIK tillsammans. Jag var då spelare och han ledare.En lugn och skön person som är galen i innebandy.

Hur kommer det sig att ni ville komma upp hit och spela?
Jag satt och kollade lite med träningsmatch under Vm uppehållet och kom på att Strömsbro spelar i Div 1. Jag kontaktade Tomas och han var på, så på den vägen är det. Vi tycker att det är en bra match utifrån vårt upplägg.

Hur bra koll har ni på Strömsbro som lag?
Jag har ingen koll på Strömsbro som lag, men man toppar Div 1 norra och vi är inte intresserade att matcha mot något SSL lag denna helg.Vi har haft en tung period av träning några veckor så vi får väl se hur det ser ut på lördag.

Är det några speciella spelare i ditt lag som du tycker hemmapubliken skall hålla ett extra öga på?
En spelare att hålla ögonen på är väl Rösnäs. Tror man känner till henne i Gävle. Det ska bli fantastiskt kul att se hennes första match i Rönnby. Rösnäs spelade i Sala förra säsongen och drog av korsbandet i slutet av säsongen. Hon har sett riktigt bra ut på träningarna i veckan.

Vi tackar Pelle för att han tog sig tid att svara på våra frågor. Vi passar även på att önska honom lycka till i helgen och i framtiden!

/Jimmy Ryström
jimmy.rystrom@rallarbomedia.se

Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


No Trackbacks.