Radio Rallarbo: #14 Julspecial

[ A+ ] /[ A- ]

En liten jul- och nyårspecial från Radio Rallarbo. Ryss och Rogga kör en avslappnad uppesittarkväll där vi korar lite ”Årets-titlar”, snackar Rönnbymatchen och går igenom lite av Radioåret som gått. Pelle Alvin kommenterar också Rönnbys 6-4 vinst över Strömsbro.

TÄVLING!

Nu utlyser vi på Radio Rallarbo den första tävlingen! Vi vill att ni mejlar ert bästa innebandyminne till oss. Vi kommer att utse en vinnare och priset är den här snygga RallarboMediatröjan! Ni skickar era svar till info@rallarbomedia.se.

 

Här kommer lite bilder på den fina maten som vi laddade upp med inför inspelningen av avsnittet!

Kontakt: info@rallarbomedia.se 

Check out this episode

Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


No Trackbacks.