Rallarbo Media fortsätter framåt!

[ A+ ] /[ A- ]

Nu var det ett tag sedan jag skrev sist, så jag kände väl att det kanske var dags att skriva av mig lite om hur det går med Rallarbo Media:s utveckling. I slutet slänger jag även in lite statistik och kontaktuppgifter.

Jag vill börja med att tacka alla som följer Rallarbo Media, är med och stöttar samt visar tacksamhet för vårt arbete. Det betyder mycket och hjälper oss att vara motiverade i vårt arbete!

Men vidare till Rallarbo Media:s utveckling så har vår Podcast fått sig ett rejält uppsving nu under februari månad. Något vi är positiva till. Men tyvärr måste vi säga att våra avsnitt inte kommit ut i den takt vi vill. Helst vill vi få iväg ett avsnitt i veckan, men detta är tyvärr något vi har svårt att finna tid till och vårt snitt ligger på ca ett avsnitt var 40:e dag. Vi ska givetvis försöka förändra detta och vårt nya mål är ett avsnitt varannan vecka.
Vi håller fortfarande på med att boka utlandsintverjuer som att planera upp innehåll till vanliga avsnitt. Till det vill jag säga att ni gärna får önska ämnen som vi kan ta upp i våra avsnitt, gärna ämnen så det blir en del diskussioner. Vår tanke inför nästa avsnitt är att diskutera att visst ämne som jag kommer skriva om när jag lyckas få mig tid att sätta mig in i ämnet för att bilda mig en åsikt.

Vi har ju dock inte bara en Podcast här i Rallarbo Media!
Vi har ju dragit igång en webbradio där vi sänder vårt damlags matcher på både hemmaplan som på bortaplan. Det är något vi har tänkt fortsätta göra och vår nästa sändning blir nu på söndag borta mot Täby. Jag ska även säga att vi har börjat få in en hel del musik från lokala band som vi kommer att börja använda istället för den dåliga icke-upphovsrättsskyddade musiken vi tidigare använt oss utav. Så vänta er bra lokal musik i framtiden!
Vi får in mycket respons i form av tacksamhet för att vi sänder. Det är även så att vi fått igång en viss rullning på Twitter under sändningar. Och vi ser gärna att ni lyssnare/följare hoppar in på Twitter under sändning och skriver till oss med frågor, kritik, beröm och allt vad ni kan tänka er.
Och medan vi ändå är inne på ämnet Twitter så kan jag berätta att vi har startat igång en hashtag för Rallarbo Media, vilken är #RalMed. Denna får ni gärna använda för att nå oss under sändning eller annars. Men det går även bra att skriva till oss på både mejl som Twitter.

Vi hade ju möte igår om Rallarbo Media där vi tog upp en hel del, bland annat det som redan skrivits. Men även angående artiklar.  Där har vi kommit fram till att utbudet med artiklar måste öka. Så vårt mål gällande artiklar är att försöka fortsätta som det är idag men även att skriva mer allmänna artiklar om våra åsikter angående saker inom innebandyvärlden. Som exempelvis längre intervjuer med spelare och krönikor av olika slag. Vi har även mer som kan komma bli aktuellt på sidan, så se till att hålla er uppdaterade!

Vad har vi mer på gång i Rallarbo Media?
Jo, vi har olika kampanjer på gång. Den första är att marknadsföra Rallarbo Media lokalt i Strömsbro och den andra inplanerade är en form av rekrytering då vi behöver fler folk till sidan. Vi har även planer på Rallarbo TV, att lägga upp matcher man kan kolla på likväl som att livestreama matcher. All logistik är dock inte klar på denna punkt och vi behöver fler folk för att detta ska bli en verklighet. Men vi jobbar på det och ska försöka lösa på bästa sätt möjligt. Vi har dock fått upp en YouTube-kanal med ett klipp från invigningen av Testebo Arena än så länge. Sen har vi även någon liten sak sådär som vi fortfarande vill hålla relativt hemlig, så vänta er även någon liten överraskning i ett senare skede.

Om jag skulle försöka sammanfatta detta något så sliter vi på och försöker hela tiden förbättra oss. Vi har mycket på gång och är lite folk. Vi sänder webbradio live från matcher så ofta vi kan, där vi gärna ser att ni är med och lyssnar. Vi skulle vara väldigt tacksamma ifall vi kan få fler folk som kan hjälpa oss med diverse saker inom Rallarbo Media men även lika tacksamma för all respons vi får in. Positiv som negativ. Podcasten ska vi försöka få ut avsnitt åtminstone varannan vecka, men vänta er inte för mycket.

***

Statistik

Hemsida: 3300 besök har sidan fått sen starten och vi snittar 200 besökare/helg sedan webbradion.

Podcast: Totalt är vi uppe i 2 544 lyssningar. I december hade vi 512, i januari sjönk det till 243 och i februari har vi hittills haft 812. En positiv ökning!

Webbradio: Vi ligger på ca 30 st/unika lyssnare per sändning, men det lär nog stiga desto fler som får nys om att vi sänder. Hittills har siffran stigit mer och mer per sändning.

Twitter: Vi är uppe i 384 tweets med 124 följare. Något som även stiger, in och följ samt skriv till oss!

***

Kontaktuppgifter

Rallarbo Media
Mejl: info@rallarbomedia.se
Twitter: @StromsbroIF

Oskar Moström (jag)
Mejl: oskar.mostrom@rallarbomedia.se
Twitter: @OskarMostrom

Jimmy Ryström
Mejl: jimmy.rystrom@rallarbomedia.se
Twitter: @RystromJ

***

Med allt detta sagt hoppas jag att vi hörs på söndag över webbradion från Täby borta kl 13:00!

Och återigen ett stort tack till all den positiva respons vi har fått från både spelare, ledare, föräldrar och andra inom klubben men även utomstående. Vi uppskattar Ert stöd och hoppas att vi kan leva upp till Era förväntningar!

/Oskar Moström

P.S. En sak som berör mig personligen är den vandalism som dykt upp på Testebo Arena i form av en orange, lysande text, vilken lyder ”bollen är rund”. Men detta är nog något som bör tas hand om senare i en artikel för sig. D.S.

Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


No Trackbacks.