Lyssna INTE på Radio Rallarbo i helgen…

[ A+ ] /[ A- ]

Bir5RMJIAAAJbLn

…Kom till Testebo Arena istället! 

På lördag spelar alltså Strömsbro kvalmatch nummer två. Den första som ni alla vet förlorade Strömsbro i sudden death. Den här texten kommer att beröra den matchen, men även det som komma skall på Testebo i helgen.

Ni undrar säkert varför det inte kommit någon matchrapport från Umeå? Det beror på att jag har jobbat och varit sjuk. Faktum är att rösten inte var hundraprocentig redan när vi åkte upp till Umeå. Efter en mycket spännande match med tillhörande skrik i Radion så var rösten tokslut när vi kom hem. Hursomhelst, här kommer en liten text åtminstone.

I skrivande stund ligger jag i sängen. Har precis sett kvällens avsnitt av #StudioSSL och avnjutit en kopp kaffe. Projekt Kurering pågår. Rösten måste vara tillbaka till lördag, något annat finns inte. Som tur är så behöver man inte rösten för att skriva. Jag tänker tillbaka på föregående helg.

3-0 till Strömsbro efter en period. Slutresultat 6-5 Dalen i Sudden Death. Vad hände egentligen? Kanske blev man lite självgoda. För i andra perioden vände Dalen på steken och inför tredje perioden var det Strömsbro som skulle få jaga. Dalens 4-3 ledning kom även att bli 5-3. Sen var det dags för en tjej som haft måltorka den senaste tiden att vakna till liv. Först gjorde Jenny Hallström 5-4, och med tio sekunder kvar lyckades hon på något vis slå in 5-5.

Sudden gick som vi alla vet åt helvete. Men faktum är att det skulle aldrig ha gått så långt att det blev sudden. Strömsbro borde ha stängt matchen efter första perioden och inte låtit Dalen komma tillbaka. Jag känner dock ingen större lust att ”prata” om detta mer. Nu blickar vi framåt istället.

Jag vill först klargöra lite vad jag menade med rubriken. Självklart kommer Radio Rallarbo att sända matchen i helgen, likaså match nummer tre om det blir en sådan. Det jag menade var att jag hoppas att alla som har möjlighet tar sig till Testebo Arena för att stötta tjejerna. Det är trots allt inte varje dag som ett Strömsbrolag kvalar till högsta serien. Så tillsammans hoppas jag att vi ser till att skapa en stor innebandyfest i helgen. Testebo Arena skall koka!

Tänk på att det kan bli rätt mycket folk så kom i tid till Arenan. Lämna gärna bilen hemma om det är möjligt, det är ganska tufft med parkeringar som ni alla vet.

När det gäller matcherna i helgen så tror jag att vi kan förvänta oss att få se lika tuffa matcher som föregående helg. Strömsbro kommer att vara oerhört revanschsugna och det märktes redan i bussen på väg hem från Umeå. En helg som för övrigt genomsyrades av en god stämning. Förutom resultatet så var det en mycket bra helg i mitt tycke.

Det finns egentligen inte så mycket mer att säga. Jag hoppas verkligen att jag får se er alla på Testebo Arena i helgen. Det skulle betyda så oerhört mycket för spelarna att få känna stödet från läktaren. Men som sagt, har ni inte möjlighet att komma så lyssna gärna på oss.

Glöm inte att följa oss på Twitter. Ni finner oss på @StromsbroIF. Skriv också till oss under sändningarna, det är alltid roligt att få höra från er lyssnare. Ni kan självklart också skriva till oss på icke-matchdagar, vi svarar oavsett! Kom ihåg nu, Testebo Arena kl 17.00.

Nu ser vi till att göra helgen till en stor Innebandyfest. Vi ses på Testebo Arena!

/Jimmy Ryström
jimmy.rystrom@rallarbomedia.se

Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


No Trackbacks.