Rallarbo Media släpper sin första film

[ A+ ] /[ A- ]

Film är inget format vi tidigare arbetat med i någon större utsträckning, utan vi har mestadels hållit oss till radion. Men nu sker någon form av stilbrott. Rallarbo Media har nämligen i dagarna släppt sin första egenproducerade film.

Vi gästade måndagens brottningsträning där vi passade på att filma och ta lite bilder. Tanken var att det skulle komma ett reportage i text (vilket det också kommer att göra, troligtvis nästa vecka), men det blev en liten bonus i och med denna film. Vi är tacksamma för den väldigt goda responsen vi har fått. Vi tackar det ödmjukaste för det.

Vi får heller inte glömma att tacka vår lyssnare ”DJ Unknown” som har producerat musiken åt oss. Ett stort tack till dig för hjälpen!

Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


No Trackbacks.