Intervju med Sanna Olsson

[ A+ ] /[ A- ]

Vi på Rallarbo Media fick oss en liten pratstund med ett av lagets nyförvärv inför den kommande säsongen. Det var ingen mindre än 19-årige forwarden Sanna Olsson från Falun. Ni som var med oss på under DJ-SM kommer kanske ihåg henne? Faktum är att Sanna var faktiskt den första personen vi intervjuade i webbradion. Intervjun gjordes för ett par veckor sedan och har dröjt på grund av tidsbrist, men nu är den på plats och vi hoppas att den skall vara till stort intresse för er våra läsare!

 

Du lämnar Falun för att spela med Strömsbro. Varför föll valet på just Strömsbro?
Jag kommer ju från Söderhamn från början. Har precis gått ut gymnasiet nu då, och känner att jag vill få lite nya utmaningar och att jag inte fick ut allt i Falun. Det verkar vara en satsande klubb, det var därför jag kom hit.

Pratade du med andra klubbar också eller var Strömsbro första valet?

Jag har varit i kontakt med några andra klubbar bland annat Storvreta, men det var ingenting jag var intresserad utav.

Hur länge har du varit här nu och tränat med laget?
Det här är min andra träning.

Hur är det än så länge? Har du fått några vänner i laget och känns det bra?
Det är på topp! Det verkar vara ett schysst lag. Jättebra hittills iallafall!

Vad tror du om framtiden? Har ni pratat någonting om målsättning?
Nej ingenting som jag varit med på ännu men jag är helt säker på att tjejerna vill samma sak som jag vill.

Hur skulle du vilja beskriva dig själv som spelare?
Offensiv, en väldigt bra speluppfattning och skjuter gärna.

Är det någonting som du känner att du vill förbättra?
Ta för mig mer och ta en plats i laget. Utvecklas så och som spelare i generellt. Men först ta en plats i laget!

Upplever du hittills någon större skillnad mellan Strömsbro och Falun?
Inte än så länge, men jag känner ju att det är satsning på G och att alla vill framåt.

 

Vi på Rallarbo Media tackar Sanna för intervjun och önskar henne välkommen och lycka till i Strömsbro!

 

/Jimmy Ryström
jimmy.rystrom@rallarbomedia.se

 

 

Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


No Trackbacks.