Välgjord film från Alundamatchen

[ A+ ] /[ A- ]

Det var någon vecka sedan Strömsbro besegerade Alunda hemma på Testebo Arena i säsongens första träningsmatch. Segersiffrorna skrevs till hela 13-0. Trots den stora förlusten så har Alunda släppt en i mitt tycke mycket välgjord film ifrån matchen.

Filmen är egentligen ett bra bevis på vad mycket roligt man kan göra med en kamera och en fotograf. Det är därför vi på Rallarbo Media söker efter en sådan. Har du en kamera och gillar att fotografera och/eller filma? Kontakta gärna oss om du är intresserad av att hoppa på Rallarbo Mediatåget!

jimmy.rystrom@rallarbomedia.se eller oskar.mostrom@rallarbomedia.se

/Jimmy Ryström
jimmy.rystrom@rallarbomedia.se

Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


No Trackbacks.