Premiärseger i Luleå & helgens webbsändningar

[ A+ ] /[ A- ]

Det har knappast undgått någon att det blev seger i premiären mot Notvikens IK uppe i Luleå. Det blev en 4-1 seger med två mål av Johanna Persson, och ett varsitt av Loretta Man och Malin Eriksson. Tränare Thomas Eriksson har skrivit en bra rapport från den matchen. Den finner ni här. Radio Rallarbo Live slog dessutom nytt lyssnarrekord under premiären. Siffran landade på 103 unika lyssnare.

Helgen då? Jo, det vankas två seriematcher. Anmärkningsvärt är att matcherna spelas på Nynäs och inte på Testebo som det brukar vara. Hursomhelst, vi på Rallarbo Media skall trots det göra ett tappert försök att sända webbradio även därifrån. Förutsättningarna på Nynäshallen är dessvärre inte lika bra som på Testebo Arena, därför kan vi inte garantera att vi lyckas ratta någon sändning. Men självklart kommer vi att göra så gott vi kan för att få det att fungera.

RADIO RALLARBO LIVE HÖR NI HÄR!

Här har ni de preliminära tiderna som gäller för helgen:

Lördag
Strömsbro IF – IKSU
Nynäshallen
14.45 Radiosändningen startar
15.00 Matchstart

Söndag
Strömsbro IF – Team Thorengruppen SK
Nynäshallen
14.45 Radiosändningen startar
15.00 Matchstart

Som vanligt vill vi gärna att ni skriver till oss på Twitter före, under och efter matchen. Som ni vid detta laget redan vet så är det @StromsbroIF på Twitter som gäller.

Vi ses på Nynäs i helgen, om inte så hör ni förhoppningsvis oss via radion!

/Jimmy Ryström
jimmy.rystrom@rallarbomedia.se

Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


No Trackbacks.