Tävla med Rallarbo Media på uppesittarkvällen – Vinn biljetter till SM-finalen!

[ A+ ] /[ A- ]

Det har knappast undgått någon att det börjar dra ihop sig mot jul. Butikerna har redan börjat skylta upp inför julhandeln och vårt kära damlag har tagit ledigt fram till mitten av januari. Rallarbo Media då? Vi kör på!

Redan nu börjar vi ladda för Radio Rallarbos uppesittarkväll! Dagen före julafton, alltså den 23:e december, kommer den att gå av stapeln. Från och med klockan 20.00 fram till någon gång efter midnatt kommer vi om allt går som det ska att sända liveradio. Flera timmar fylld med vad vi hoppas intressant och roligt snack!

För att göra det hela ännu hetare så vill vi ha med er lyssnare också! Därför utlyser vi här en tävling med väldigt fina priser. Du har möjlighet att vinna två biljetter till innebandyns SM-finaler i Globen den 18:e april. Inte helt fel va?

Nu undrar ni säkert hur man går till väga för att tävla om de där biljetterna. Det finns tre sätt ni kan tävla på;

1. Fundera ut ett ämne eller en fråga ni vill att vi berör under uppesittarkvällen. Vill du själv deltaga i diskussionerna via Skype går det jättebra. Mejla din fråga/ämne till jimmy.rystrom@rallarbomedia.se eller smsa på 070 287 18 30. Kom ihåg att du behöver lämna ditt riktiga namn för att kunna tävla!

2. Tagga vårt twitterkonto @StromsbroIF i en tweet och ställ din fråga eller lämna ditt förslag på ämne. Även här lär ditt riktiga namn uppges för att du skall vara med och tävla.

3. Ring in till oss via Skype under uppesittarkvällen och ställ en fråga, bara hälsa, snacka lite innebandy eller vad som helst.

Vi kommer alltså att lotta ut biljetterna mellan samtliga som har genomfört någon av ovanstående punkter. Lottningen kommer att ske live i radiosändningen och vinnaren kommer att kontaktas personligen. Har ni några frågor som berör tävlingen så kontakta jimmy.rystrom@rallarbomedia.se.

Kommentarer

En tanke på “Tävla med Rallarbo Media på uppesittarkvällen – Vinn biljetter till SM-finalen!

  1. Pingback: Vinn biljetter till SM-finalen i innebandy! | Alla Tävlingar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


No Trackbacks.